Çalışma Yapılan Mahalleler:

Özbirlik Mahallesi
Sevimli Mahallesi Cami Sokak
Ayvalı Mahallesi Tepecik mevkii
Subaşı Mahallesi Bayramlar Sokak
Çukurçayır Mahallesi Sağlık Caddesi
Yalı, Ağıllı, Bulak, Çağlayan ve Pınaraltı mahalleleri
Bahçeçik Mahallesi 2605 Nolu Sokak (yol betonlama)
Yeşilköy Mahallesi Güvenli Sokak (kuru betonlama)
Yeşilova Mahallesi 1208 Nolu Sokak (duvar çalışması)
Heyelanlı Yol Ulaşıma Açıldı

Yeşilvadi Mahallesi’nde heyelan nedeniyle kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı. Ekipler, vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen yol sorunlarıyla ilgili talepleri öncelik sırasına göre değerlendirerek yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçmeye çalışıyor.

Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Başkan Ahmet Kaya'nın Açıklamaları

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ulaşım ve altyapı sorunlarını en asgari düzeye indirmeyi hedeflediklerini belirterek şunları söyledi: “Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmalarına ayrı bir önem veriyoruz. Coğrafi ve iklim şartlarından dolayı Fen İşlerimizin görev alanına giren birçok sorun çözülmeyi bekliyor. Ulaşım ve altyapı sorunları gibi birçok konuda yaptığımız programları hayata geçireceğiz. Bu anlamda Fen İşleri Müdürlüğümüzün belediyemizin lokomotif birimi olduğunu belirtmek isterim. İlçemizin bugüne kadar yeterli hizmet alamamış en ücra mahallelerine hizmet götüren Fen İşleri Müdiremiz Fatma Hamzaçebioğlu ve ekibine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Ortahisar Belediyemizin ağırlık merkezini oluşturan proje ve çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülmeye devam edeceğini belirtmek isterim.”

Ortahisar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'nün özverili çalışmalarıyla, ilçenin her köşesinde yol ve altyapı sorunlarını çözmek için hız kesmeden çalışıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY