“EN BÜYÜK DUAMIZ ASLI BEBEĞİMİZİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASIDIR”

Kermesi ziyaret eden Ortahisar Belediye Başkanı Kaya, dernek Başkanı Sema Bektaş ve üyelerle bir araya gelerek Aslı Deniz bebeğin bir an önce sağlığına kavuşması için en büyük temennilerinin bu olduğunu belirtti. Kaya, vatandaşları kermese ve yardım kampanyasına destek olmaya davet ederek, kampanyaya bağışta bulundu.

Uçurumda Can Verdi: Rize'de Kamyonet Kazası! Uçurumda Can Verdi: Rize'de Kamyonet Kazası!

“SOSYAL DEVLET OLMANIN GEREĞİDİR”

Başkan Kaya, SMA hastalığının ciddi bir sorun olduğunu vurgulayarak, “Sosyal devlet olmanın gereği, devletimizin SMA’lı yavrularımız için elini taşın altına koymasıdır. Bizler de imkânlarımız ölçüsünde ailelerden ve sivil toplum örgütlerinden gelen taleplere destek vermeye çalışıyoruz. Daha önce Altuğ Bayraktar ve Mustafa Deniz bebeklerin tedavisine destek olduk, inşallah Aslı bebeğimiz de sağlığına kavuşacak” dedi.

“DEVLETİMİZ SMA’LI YAVRULARIMIZA SAHİP ÇIKMALIDIR”

SMA hastalığının toplum için büyük bir sorun olduğunu belirten Başkan Kaya, çözümün devlet eliyle daha güçlü desteklerle mümkün olabileceğini ifade etti. “Gönül istiyor ki hükümetimiz kararlılıkla bütün SMA’lı yavrularımıza sahip çıksın” diyen Kaya, iyilik hareketlerinin önemine dikkat çekti.

TEDAVİ İÇİN 380 BİN DOLARA DAHA İHTİYAÇ VAR

25 aylık Aslı Deniz Karagüzel’in tedavisi için 1 milyon 900 bin dolar gerekiyor. Şu ana kadar 1 milyon 520 bin dolar toplandı ve tedavinin tamamlanabilmesi için 380 bin dolara daha ihtiyaç duyuluyor. Ortahisar Belediyesi ve dernek, Aslı bebeğin sağlığına kavuşması için desteğe devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK