Kelebek Hastası Ayşenur İçin Ortahisar Belediyesi özel çalıştı Kelebek Hastası Ayşenur İçin Ortahisar Belediyesi özel çalıştı

Kaya, Boztepe Seyir Terası'nın ücretsiz olması sebebiyle bazı sorunlarla karşılaştıklarını belirtti: “Seyir terasımız elinde tespihle gezinti alanı olmuş. ‘İşim yok bari orada bir tur atayım’ diyenlere rastladım. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımız da oranın paralı olması konusunda konuşulmuş. Türkiye’nin ya da dünyanın neresine giderseniz gidin bu tür alanlar ücret mukabilinde gezilir. Orayı nasıl koruruz ve daha çok insan gezsin derdindeyiz.

İşi gücü olmayan insanların volta atma mekanı olmasın. Belediyemize de katkı olsun diye ücret kararı aldık. Kararı da bizzat ben istedim. Belediyemiz adına doğru bir karar kanaatine vardık. Kararımızın da arkasındayız. Belediyemiz günlük 50 bin TL gelir elde ediyor. Orayı gerçekten gezmek isteyen insanlar geziyor. Canım sıkıldı bir volta atayım diyenlerden arındı” diye konuştu.

Kent Lokantası 16 Temmuz’da Açılıyor

Başkan Kaya, belediyenin yeni projelerinden biri olan kent lokantası ve mutfağı hakkında da bilgi verdi. Kaya, kent mutfağının büyütüldüğünü ve burada hazırlanacak yemeklerin vatandaşlara ikram edileceğini belirtti. Ayrıca belediye personelinin de uygun fiyatlarla yemek yiyebileceği bir lokanta oluşturduklarını söyledi.

“Personelimiz akşama kadar yemek yemiyor. Sonra personelden verim bekliyoruz. Belediyemizde çalışan arkadaşlarımızla birlikte yemeklerimizi yiyeceğiz. Meydandaki kent lokantası inşaatımız devam ediyor. Mutfak hazırlığımız var. 16 Temmuz tarihinde kent lokantamız ve mutfağımız açılacak. Vatandaşlarımızı temiz ve lezzetli yemekle buluşturacağız” ifadesine yer verdi.

Ortahisar Belediyesi'nin bu yeni kararları ve projeleri, hem yerel ekonomiye katkı sağlayacak hem de vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor.

Editör: Birol Sancak