Trabzonlu Ressam Mustafa Ayaz Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı Trabzonlu Ressam Mustafa Ayaz Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ortahisar’ın tarihi atmosferinde buluşan temsilciler, devlet ve millet konulu sohbetle güne başladı.

Arsin Belediye Başkanı Bilgin’den İlk Röportaj TAKA’ya!
Arsin’in Değişim Rüzgarı: Başkan Bilgin Göreve Geldiğinden Bu Yana Neler Yaptı? Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, görevdeki 150 gününü TAKA Gazetesi'ne anlattı. İlçedeki yenilikler ve dönüşümler hakkında detaylı bilgiler verdiği röportajı gazetede ve internet sitesinde bulabilirsiniz.

Bayraktar’dan Sert Çıkış!
Eski Bakan Bayraktar’dan Sosyal Medyada Dikkat Çeken Paylaşım! Çevre ve Şehircilik önceki bakanı Erdoğan Bayraktar, sosyal medya üzerinden yaptığı sert bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, görevden alınanların tavırlarıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Süleyman Erkan’ların Sürpriz Buluşması!
Araştırmanın İzinde İki Adaş Trabzon’da Buluştu! Tokatlı eğitimci Süleyman Erkan, Trabzon’da adaşı Prof. Dr. Süleyman Erkan ile bir araya geldi. İkili, araştırma ve projeler üzerine sohbet ederek birlikte güzel anlar geçirdi.

Beşikdüzü’nde Borç Tartışması!
Başkan Ramis Uzun’dan Belediye Meclisi’ne Eleştiri: Enkaz Devretmiştik, Kredi İstiyorsunuz! Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, kredi talebini eleştiren açıklamalarıyla gündeme geldi. Uzun, meclis kararının belediyenin ne kadar sağlam bırakıldığını gösterdiğini belirtti.

Beşikdüzü’nün Sevilen İsmi Zülküf Dilli’ye Acil Şifalar!
Kalp Rahatsızlığı Geçiren Zülküf Dilli Ameliyat Olacak! Beşikdüzü siyasetinin tanınmış isimlerinden Zülküf Dilli, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olacak. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Malatya’dan Trabzon’a Ziyaret!
Doç. Dr. Mustafa Birinci, Vakfıkebir Belediye Başkanı Koçal’ı Ziyaret Etti! Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Birinci, Vakfıkebir’e gelerek Başkan Fuat Koçal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Trabzonlu akademisyenlerin başarısı vurgulandı.

Artvin Halk Oyunları Ekibi Türkiye Finalleri İçin Yola Çıktı!
Hedef Şampiyonluk! Artvin Ekibi Ankara’da Zirve İçin Sahne Alacak! Artvin Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Finalleri için Ankara’ya hareket etti. Ekip, Türkiye birinciliği için büyük bir performans sergileyecek

Trabzon’da Turizm enetimleri Devam Ediyor!
Turizm Alanları Sıkı Takip Altında! Denetimler Tüm Hızıyla Sürüyor! Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, turizm amaçlı kiralanan konutlarla ilgili denetimlerin sürdüğünü açıkladı. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ