BAŞKAN KAYA: “KADIN ELİ DEĞDİĞİ YER GÜZELLEŞİYOR”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, kadınların iş hayatına katılmasına verdiği önemle dikkat çekerek, temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde 3 kadın personelin istihdam edildiğini belirtti. Başkan Kaya, “Trabzon sokakları artık kadın personellere emanet. Bu durum çevre bilincini artırırken, vatandaşlarımızın da sokak temizliğine daha duyarlı olmasına katkı sağlıyor” dedi.

“TRABZON SOKAKLARI KADIN PERSONELLERE EMANET”

Başkan Kaya, kadın temizlik görevlilerinin önemli bir fark yarattığını vurgulayarak, “Geldikleri günden itibaren farklarını gösterdiler. Vatandaşlarımız, sokaklarda kadın temizlik personellerini görünce yere izmarit atmayı bıraktı. Bu kadın eli değen çalışmalar Trabzon’u daha temiz ve yaşanabilir bir kent yapacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!” Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!”

“İŞİMİZİ GURURLA YAPIYORUZ”

Görevlerine büyük bir heyecan ve gururla devam eden kadın temizlik görevlileri, aldıkları olumlu tepkilerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kadın işçiler, Başkan Ahmet Kaya’ya teşekkür ederek, “Trabzon’da kadın elinin değdiği her yer daha da güzelleşecek” dediler.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN