Okulların Hijyen Sorunu Velileri İsyan Ettirdi: “Çocuklarımız Pislik İçinde Eğitim Görüyor” Okulların Hijyen Sorunu Velileri İsyan Ettirdi: “Çocuklarımız Pislik İçinde Eğitim Görüyor”

Esnaflardan Trafik Düzenlemesine Övgü

Cadde esnafları, trafik düzenlemelerinin gereksiz olduğunu düşünen bazı kişilere karşı, bu düzenlemelerin gerekli olduğunu vurguladı. “Bazı şahsi menfaati olanlar trafik düzenlemesini gereksiz olarak görüyor. Hiç gereksiz değil. Evet şu anda sahil yönüne çok fazla yoğunluk olmuyor. O da Tabakhane’deki yol çalışmalarından dolayı caddenin trafiğe kapalı olmasından kaynaklanıyor. Orası açıldıktan sonra yoldaki trafik yoğunlaşacak. Trafik düzenlemesi gerçekten çok güzel oldu. Artık park yapılamıyor,” dediler.

Düzenlemeler Trafik Akışını Rahatlattı

Esnaflar, yapılan düzenlemelerin trafik akışını rahatlattığını ve park sorunlarını çözdüğünü belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Cadde üzerindeki park yasağı sayesinde trafiğin daha düzenli ve akıcı hale geldiğini ifade ettiler. Bu düzenlemeler, esnafların işlerini olumlu yönde etkileyerek, caddenin daha düzenli ve erişilebilir olmasını sağladı.

Muhabir: BİROL SANCAK