Trabzonspor, lider Galatasaray'ın 13 puan gerisinde kaldığı bu süreçte, Şenol Güneş yönetiminde aradığı galibiyeti bulamıyor. Gaziantep FK karşısında Banza, Cham, Nwakaeme ve Ozan Tufan'ın sahaya sürülmesi de sonuç vermedi. Savic'in sakatlığı nedeniyle forma giymediği maçta, Mendy ise stoperde görev aldı.

Ozan Tufan'ın Performansı Beklentileri Karşılamadı

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Ozan Tufan, Gaziantep FK maçında ilk 11’de sahaya çıkmasına rağmen vasatı aşamadı. Top kullanmada sıkıntı yaşayan ve yeterince etkili olamayan Ozan, özellikle orta sahada istenen performansı sergileyemedi. Maçın tamamında sahada kalan oyuncu, Şenol Güneş’in sistemine uyum sağlamakta zorlandı.

Draguş ve VAR Kararı

Trabzonspor'dan, Sevindiren haber, Mislav Orsic idmana katıldı Trabzonspor'dan, Sevindiren haber, Mislav Orsic idmana katıldı

Denis Draguş, ikinci yarıda oyuna dahil oldu ancak hücum hattında beklenen etkiyi yaratamadı. Draguş, kaleciden dönen bir topu Simon Banza’nın gole çevirdiği bir pozisyonda ise VAR kararıyla iptal edilen golde yer aldı. Hakem, Pedro'nun rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü geçersiz saydı.

Nwakaeme'nin Mücadelesi

Trabzonspor’a geri dönen Anthony Nwakaeme, Gaziantep FK karşısında etkili bir performans sergiledi. Maç boyunca rakip savunmayı zorlayan Nijeryalı oyuncu, özellikle Ömürcan ile sık sık mücadeleye girdi. 77. dakikada oyundan alınan Nwakaeme, hücum ve savunmaya katkısıyla dikkat çekti.

Trabzonspor’un Beraberlik Serisi Devam Ediyor

Şenol Güneş yönetiminde galibiyet hasretini sürdüren Trabzonspor, Gaziantep FK ile de 0-0 berabere kalarak üst üste 5. beraberliğini aldı. Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada sorumluluğu üstlendiğini belirtse de takımın kötü gidişatını durduramıyor. Trabzonspor, 14. maçında da Gaziantep FK'ya yenilmeyerek bu alandaki serisini sürdürse de galibiyete ihtiyaç duyduğu bu süreçte beraberliklerle yetinmek zorunda kaldı.

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Gaziantep FK deplasmanında da etkili performansını sürdürdü ve rakibin bulduğu beş şutta gole izin vermedi. Ancak Trabzonspor’un hücumdaki yetersizliği ve üretkenlik eksikliği, galibiyet hasretinin devam etmesine neden oldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU