Nikah Şahitleri ve Katılan İsimler Göz Doldurdu
Özge ve Murat'ın nikah şahitliklerini, bölgenin tanınan isimleri üstlendi. Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Ersen Küçük, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Gümüşhane Ünlüpınar Belediye Başkanı Fikri Özer gibi önemli isimler törende yer aldı.

Kısmetse Olur'un ünlü ismi komşusu tarafından taciz edildi Kısmetse Olur'un ünlü ismi komşusu tarafından taciz edildi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Abdulmecit Çolak ve Sena Ayaz da şahitlik yaparak çifte destek verdiler.

Törene Yoğun Katılım ve Coşkulu Kutlama
Trabzon protokolünden çok sayıda önemli ismin katıldığı bu özel gün, kalabalık davetli topluluğuyla büyük bir coşkuya sahne oldu. Nikahın ardından genç çift ve davetliler, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Mutluluk Dilekleri
TAKA Gazetesi ve www.takagazete.com.tr ailesi olarak, Özge ve Murat Tiryaki çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Genç çiftin bu özel günü, hem katılımcılar hem de aileleri için unutulmaz anılarla dolu bir tören olarak hafızalarda yer etti

Muhabir: AYTEKİN AKAY