KİLOLUK PALAMUTLAR 70 TL’DEN SATIŞTA

Geçtiğimiz haftalarda 500-600 gramlık palamutlar 50 TL’den satılırken, bugün kiloya yakın palamutlar 70 TL’den alıcı buluyor. Beyaz ve kırmızı ete göre oldukça uygun fiyatlı olan palamut, vatandaşların ilgisini çekiyor. Samsun’da balık tezgahlarında çinekop 100 TL, istavrit 40 TL, mezgit 50 TL, barbun 60 TL ve kiloluk palamutlar 70 TL’den satışa sunuluyor.

BALIKÇILAR YOĞUN TALEBE YETİŞEMİYOR

Balık satıcısı Onurcan Köse, “Sezon çok iyi başladı, balık bolluğu ve fiyatların uygunluğu nedeniyle vatandaşlar balığa hücum etti. Kasapların önleri boşken, bizim tezgahlarımız tıklım tıklım dolu. Durmadan balık satıyoruz ve vatandaşlar da fiyatlardan oldukça memnun” dedi.

Kendini Polis Olarak Tanıttı, Yaşlı Kadını 99 Bin TL Dolandırdı Kendini Polis Olarak Tanıttı, Yaşlı Kadını 99 Bin TL Dolandırdı

VATANDAŞLAR BALIKTAN MEMNUN

Balıklara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise fiyatların kırmızı et ve tavuk etine göre çok daha uygun olduğunu belirterek, bu nedenle balık almayı tercih ettiklerini ifade ettiler. Palamut bolluğunun devam etmesi halinde, balıkçı tezgahlarında hareketliliğin süreceği öngörülüyor.

Kaynak: İHA