Gözler Southampton'da
Trabzonspor yönetiminin Paul Onuachu konusunda beklentilerinden biri, Southampton'un Premier Lig'e çıkıp çıkamayacağı. Championship'te play-off oynayacak olan İngiliz ekibi, Premier Lig'e çıkarsa farklı, çıkamazsa farklı bir senaryo ortaya çıkacak.

Broja Alternatifi Değerlendiriliyor
Teknik direktör Abdullah Avcı ve yönetim, bu süreçte alternatif adayları da değerlendirmeye alıyor. Gelen bilgilere göre, Avcı'nın önüne menajerler tarafından getirilen isimlerden biri olan Chelsea'nin serbest bırakmaya hazırlandığı Armando Broja, bordo-mavililerin dikkatini çekti. Pivot santrfor özelliklerine sahip Arnavut golcü için Avcı, olumlu görüş bildirdi.

Broja'nın Özellikleri ve Durumu
Kendisinin sevdiği pivot santrfor özelliklerini taşıyan Armando Broja, Chelsea'den ayrılmaya hazırlanırken Trabzonspor için ideal bir alternatif olarak değerlendiriliyor. 21 yaşındaki oyuncunun, bordo-mavililerin hücum hattına katkı sağlayacak potansiyelde olduğu düşünülüyor.

Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesinde Uğurcan Çakır’a Duygusal Paylaşım; Hadi evlat... Ziraat Türkiye Kupası Finali Öncesinde Uğurcan Çakır’a Duygusal Paylaşım; Hadi evlat...

Abdullah Avcı'nın Hedefi
Teknik direktör Abdullah Avcı, Paul Onuachu'nun takımda kalmasını istese de, oyuncunun menajeri çok fazla oynak davranıyor ve oyuncusunu Beşiktaş'a önerirken Göztepe ile de flört ediyor. Trabzonspor, Armando Broja hamlesiyle forvet hattında kaliteyi artırmayı hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY