Bordo-Mavililer, Southampton ile süren pazarlıklar sonucunda bonuslarla birlikte 7 milyon Euro teklif etmiş durumda. İngiliz ekibi, aylardır 10 milyon Euro talep ederken, transfer dönemi kapanmadan önce Trabzonspor’un bu teklifi kabul etmesini umuyor.

Onuachu transferi gerçekleşirse, Nijeryalı forvet, Trabzonspor tarihinin en pahalı transferi olarak tarihe geçecek. Şu ana kadar kulübün en yüksek bonservis bedeli 6.9 milyon Euro ile Majeed Waris’e ödenmişti. 30 yaşındaki forvet, Karadeniz ekibinin bu rekorunu kırmaya çok yakın.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

Trabzonspor, özellikle transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala bu transferi bitirerek taraftarına müjdeli haberi vermek istiyor. Southampton kulübüne sürpriz bir teklif gelmemesi durumunda, Paul Onuachu’nun Trabzonspor’a katılması bekleniyor. Eğer transfer gerçekleşirse, Onuachu Trabzonspor’un en pahalı transferi olarak tarihe geçecek.

Muhabir: AYŞEN KARABİBA