Yurt Dışı Uçuşları İçin İndirimli Fiyatlar

Türkiye'nin low-cost havayolu şirketlerinden Pegasus, 2025 yılı yurt dışı uçuşları için 9 Euro’dan başlayan fiyatlarla bilet satış kampanyası başlattı. Kampanya, 16 Ekim 09:30 itibarıyla başladı ve 17 Ekim 2024 saat 23:59’a kadar devam edecek. Pegasus BolBoll üyeleri bu kampanyadan yararlanabilecek.

Ek Bagaj ve Paket Seçenekleri

Light Paket bilet alan yolcular, ek kabin bagajı ve 12 kilogramlık uçak altı bagaj hakkı için yalnızca 5 Euro ek ödeme yapabilecekler. Ayrıca, Light Paket fiyatına 10 Euro ekleyerek Süper Eko pakete geçiş yapma imkanı sunuluyor.

200 Bin Koltukta Geçerli Kampanya

Pegasus, kampanyanın 200 bin koltuk için geçerli olduğunu ve biletlerin yalnızca flypgs.com ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden alınabileceğini duyurdu. Kampanya, Türkiye yerel saatine göre 30 Mart 2025 saat 00:01 ile 25 Ekim 2025 saat 23:59 arasında gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşlarında geçerli olacak.

Kampanyaya Yoğun İlgi Bekleniyor

Pegasus’un bu kampanyasıyla, yurt dışı seyahati planlayanlar için büyük bir fırsat sunuluyor. Seçili destinasyonlarda geçerli olan bu kampanya kapsamında biletlerin hızla tükenmesi bekleniyor. Uygun fiyatlardan yararlanmak isteyenlerin 17 Ekim 2024 gece yarısına kadar işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

CANiK Üç Kıtada Aynı Anda Sahneye Çıktı! Küresel Pazarlarda Türk Savunma Sanayisi Rüzgarı CANiK Üç Kıtada Aynı Anda Sahneye Çıktı! Küresel Pazarlarda Türk Savunma Sanayisi Rüzgarı

Kampanya detayları ve hat bilgileri Pegasus'un resmi web sitesinde yayınlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ