1991 yılında İngiltere’nin Londra şehrinde yaşayan Gümüşhane Pekünlü gurbetçiler tarafından kurulan ve geçen sezon faaliyetlerini donduran Pekünspor, yeniden canlandı.

Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

Kulübün yeni başkanı Zafer Tarhan, yönetim kurulunda Emrah Sağlam (Asbaşkan), Selim Keleş (Başkan Yardımcısı), Mehmet Targan (Mali Sekreter), Aykut Nas (Üye), Hüseyin Sağlam (Üye) isimlerinden oluşan bir ekip ile görevine başladı. Disiplin Kurulu ise Halis Özer, Şener Macit, Mustafa Keleş, Erol Özdemir ve Engin Özdemir’den oluştu. Antrenör Şenol Nas’ın liderliğinde Pekünspor, güçlü bir kadro ile başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Başkan Zafer Tarhan, “Bu görevi layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve bayrağı daha yukarıya çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her yıl bir üst lige yükselmeye çalışacağız. Bu zorlu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız olacak” dedi. Asbaşkan Emrah Sağlam ise, “Sağlam bir yönetim oluştu. İyi bir kadro kurup başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Ünlüpınar (Pekün) Beldesi’nin Başkanı Fikri Özer de yeni yönetime başarılar diledi ve tüm Pekünlülerin bu takıma sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY