Kemal Güven Trabzon İl Başkanı Olarak Atandı

Trabzon'da Polis ve Şehit Aileleri Derneği’nin (POLSEMDER) il başkanlığı görevine, daha önce belediye meclis üyeliği, sendika yönetim kurulu üyeliği ve muhtarlar cemiyet başkanlığı yapan Kemal Güven atandı. 2019 yılında İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan POLSEMDER, şehit ve gazi polis aileleri arasındaki işbirliğini ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

POLSEMDER’in Misyonu ve Yeni Projeleri

Güven, POLSEMDER’in en önemli amacının şehitler, gaziler, polisler ve ailelerinin yanında olmak, onlara umut aşılamak olduğunu belirtti. Yeni görevine hızlı bir başlangıç yaparak, ilçe temsilcilerinin belirlenmesinin ardından çeşitli projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Kemal Güven’den Duygusal Mesaj

Trabzon’un Tanınan İş İnsanlarından Firar Aydın’ın Ablası, Onur Aydın’ın Halası Neriman Akyüz Vefat Etti Trabzon’un Tanınan İş İnsanlarından Firar Aydın’ın Ablası, Onur Aydın’ın Halası Neriman Akyüz Vefat Etti

Yeni görevi için duyduğu mutluluğu dile getiren Güven, "Allah yeni görevimizde bizleri mahcup etmesin" diyerek duygularını paylaştı. POLSEMDER Trabzon il başkanlığı olarak, toplumun desteğiyle şehit aileleri ve gaziler için daha fazla proje ve etkinlik gerçekleştirmeyi planladıklarını vurguladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK