Of Fen Lisesinde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Programı 2024 çağrısıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Trabzon FeTeMM Bilim Şenliği Projesi kapsamında Trabzon Üniversitesi Coğrafya Eğitim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Şeyhoğlu "Coğrafi Çevreye Uyum" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Şuayip Şeyhoğlu " Trabzon Tarihi Tabloları" adlı sunuyla Trabzon’un fethinden bugüne Trabzon Tarihini anlattı. Program öğrencilerin sorularını cevaplayan konuk akademisyenler katılımları nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na, misafirperverlikleri ve ilgileri nedeniyle okul idaresi ve öğrencilerine teşekkür ettiler.

Trabzon'da Ziraat Mühendisleri ile Ortahisar Belediyesi arasında polemik devam ediyor Trabzon'da Ziraat Mühendisleri ile Ortahisar Belediyesi arasında polemik devam ediyor

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir teşekkür konuşması yaptı., Kabahasanoğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında; “ TÜBİTAK gibi ülkemizin önemli bir kuruluşun bu tür projelerini çok önemsiyor gelecek Türkiye Yüzyılı için bunların önemli şans olduğunu inanıyorum. Bakanlığımızın bu yıl ortaya koyduğu Maarif Modeli Müfredatı ile düşündüğümüzü ve istediğimiz çift kanatlı kuş misali öğrencilerimizi maddi ve manevi dünyalarını doldurarak yetiştireceğiz inşallah. Program gerçekten çok güzel oldu. Sunumları nedeniyle hocalarımızı ve onları pür dikkat dinleyen öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu konferansı nedeniyle Trabzon Üniversitesi Coğrafya Eğitim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Şeyhoğlu KTÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Şuayip Şeyhoğlu’da plaket takdiminde bulundu. Okul Müdürü Vehap Kurt da projenin önemine dikkat çekerek misafir öğretim üyeleri Prof. Dr. Ayşegül Şeyhoğlu KTÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Şuayip Şeyhoğlu’na teşekkür etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN