Narin Güran’ın Ölümünde Şok Detay: Boğularak Öldürüldü! Narin Güran’ın Ölümünde Şok Detay: Boğularak Öldürüldü!

Proje kapsamında, konaklama, kültür-sanat, gastronomi ve alışveriş üniteleri gibi pek çok alanda hizmet verecek Rixos Tersane İstanbul’un ilk fazının bu yıl bitmeden tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Bakan Uraloğlu, proje için 1.3 milyar doların üzerinde yatırım yapıldığını ve bu devasa projenin kamu kaynağı kullanılmadan hayata geçirildiğini belirtti. 45 yıllık işletme süresince 1 milyar 346 milyon doların üzerinde kira geliri sağlanacağını ifade eden Uraloğlu, Tersane İstanbul’un İstanbul’un marka değerine büyük katkıda bulunacağını vurguladı.

Osmanlı’dan miras kalan 26 tarihi gemi inşa atölyesi ve kızak yapısının korunarak geleceğe aktarıldığını belirten Uraloğlu, proje kapsamında yürüyüş ve bisiklet parkurları, sosyal aktivite alanları, iki yat limanı ve su sporları alanlarının da yer aldığını söyledi. Uraloğlu, bu alanların halka açılmasının tarihi bölgeyi yeniden İstanbul’un canlı bir parçası haline getireceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye ve İstanbul’u geleceğe taşıyacak projelere hız kesmeden devam edeceklerini belirten Uraloğlu, Rixos Tersane İstanbul’un turizm sektörüne ve İstanbul’a hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: HABER MERKEZİ