Zeki Mayi'nin Açıklamaları

Zeki Mayi, buluşmada yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Bugün konumuz siyaset değil. Yıllar önceki arkadaşlarla bir araya gelerek hasret giderdik. Katılımınız için herkese teşekkür ediyorum. Böyle toplantılarımızı yılda iki kez değişik ilçelerde yapmak isteriz. Unutulmaz dostluğumuz var. Arkadaşlar ile yalnız cenazelerde bir araya gelmek istemeyiz. Seyrek de olsa yemekte buluşarak sohbet etmek isteriz."

Yoğun İlgi Gösterildi

Ballıdere Muhtarlığına ait köy konağında yapılan yemekli buluşma, yoğun ilgi gördü. Buluşmaya, Rize’de birçoğu 80 öncesi Ülkücü camiada bulunmuş isimler katıldı. Katılanlar arasında eski MHP İlçe Başkanları, yöneticileri, emekli öğretim üyeleri ve Belediye Başkanları yer aldı.

Başkan Genç, LGS Şampiyonlarını Makamında Ağırladı: Trabzon'un Gururu Öğrencilerden Başkan Genç'e Ziyaret Başkan Genç, LGS Şampiyonlarını Makamında Ağırladı: Trabzon'un Gururu Öğrencilerden Başkan Genç'e Ziyaret

Bu tür etkinliklerin, dostlukların pekiştirilmesi ve eski dostlarla bir araya gelinmesi açısından büyük önemi olduğu vurgulandı. Zeki Mayi, bu buluşmaları düzenli hale getirerek, eski dostlarla daha sık bir araya gelmek istediklerini ifade etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN