Ancak küçük çocuk bir anda köpeğin saldırısına uğradı ve bacağından ısırıldı. Anne Melike Özyanık ve çevredeki vatandaşların müdahalesi ile köpeğin elinden kurtarılan Ozan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaşanan olay ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Söğütlü'de şok olay; ARAÇTA ÖLÜ BULUNDU Söğütlü'de şok olay; ARAÇTA ÖLÜ BULUNDU

“Bu Durum Bizi Çok Üzdü”

Oğlunun köpeğe yaklaşmasıyla birlikte baldırından ısırıldığını ifade eden Melike Özyanık, yaşananları şöyle anlattı: "O gün market alışverişi yapmaya gitmiştik. Görümcem ve ikimizin de çocuğu yanımdaydı. Marketten dışarıya çıktık ve daha sonrasında bir köpek yatıyordu. Çocuğum da zaten yanımızdaydı. Çocuklarıma hayvan sevgisini aşılıyorum. Hayvanları severler ama sahipli olanları. Buna güvenerek birazcık yaklaştı. Geri dönerek aradaki mesafeyi daralttığında köpek bir anda baldırını ısırdı. O an benim tepkimle birlikte köpek oradan uzaklaştı."

Melike Özyanık, oğlunun köpeğin ısırığının psikolojik bir etki bıraktığını belirterek, "Aşıya maruz kalıyoruz. Hayvanları seviyoruz. Çocuklarımın ikisi de hayvanları sever. Burada kontrolsüz bir şekilde böyle olması sonucunda artık temkinli davranıyor. Yarasına dokundurmuyor. Hayvanlara artık biraz daha mesafeli davranıyor. Bu durum bizi çok üzdü. Başıboş şekilde dolanan hayvanların biraz daha kontrol altına alınması gerekiyor. Yara aldı, psikolojik de darbe aldı. Daha kötü sonuçlar alan çocuklar da var. Bunlar için biraz daha kontrol altına alınmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA