Formulaz Tahta Araba Yarışması'nda erkekler ve kadınlar kategorilerinde toplam 20 yarışmacı yer aldı. Eleme usulü ile gerçekleştirilen yarışların final turuna 10 kişiden 4'ü kalmayı başardı. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde Adigeya birincilik elde etti.

"Cidden Çok Keyifliydi"

Türk Hava Yolları TK24 Sefer Sayılı Uçuşta Türbülans Paniği: 6 Kişi Yaralandı Türk Hava Yolları TK24 Sefer Sayılı Uçuşta Türbülans Paniği: 6 Kişi Yaralandı

Yarışmaya Türkiye adına Ankara'dan katılan Ceren Köseoğlu, yarışların kendisi için çok keyifli geçtiğini belirterek, “Çok keyifliydi. Bana iki kere çarptılar. Normalde ilk önce ben çıkmıştım. Bana iki kez çarpınca arabam ters döndü. Eskiden böyle bir arabaya binmiştim ama bu kadar profesyoneline ilk kez bindim. Biz elle yapıyorduk” dedi.

"Yarış Heyecanlı ve Güzel Geçti"

İran Türklerinden Aylin Mortazavi ise yarışmanın kendisi için heyecanlı olduğunu belirterek, “Çok güzeldi. Çok heyecan verici bir yarıştı. Geçen sene de katılmıştım. O yıl bilmiyordum. Geçmiş yılda ilk yerde takılmıştım. Bu yıl sonuna kadar gelmeyi çalıştım ve başardım. Yarış heyecanlı ve güzel geçti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA