Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi

“Cumhurbaşkanımızın bizden beklediği benim de çok yapmak istediğim  prensiplerimiz var bizim. Nedir o? Vatandaşımızın düğününde cenazesinde sıkıntılı olduğu her yerde yanında olacağız. Teşkilatı tam olarak oturttuktan sonra Rize’de vefat eden tün ölülerimizin aile yakınlarını arayarak, taziyelerimi iletmek istiyorum. Vatandaşlarımız onların yanında olduğumuzu hissetmeli. Bunlar çok önemli. İhtiyaç sahipli vatandaşlarımız bize ulaşmadan biz onları bulacağız. Önemli olan onlar bize ulaşmadan bizim onları tespit etmemiz. Bunun için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. AK Parti her zaman mazlumun yanında olmuştur öyle de devam edecektir” dedi.

İNANMIŞLARLA YOLA DEVAM

Katmer yola ikna edilenlerle değil inanmışlarla çıkacağını belirterek “Biz vatandaşın kendisiyiz. Ben biz ve arkadaşlarımız, vatandaşla beraber hareket edecek, vatandaşı sevecek, vatandaşın seveceği arkadaşlarla beraber daha doğrusu ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla yola devam edeceğiz. Her şeyimizle beraber vatandaşın emrindeyiz. Biz tekrar on beş yıl sonra beyazları giydik, sahaya çıktık. Biz korkuyla arkadaşlık etmedik. Allah'a bir can borcum var. Bizler inanan insanlarız. Allah rızası için milletimize hizmet için yola çıktık. Milletimiz beni istedi. Sayın Cumhurbaşkanımıza kalbi şükranlarımı sunuyorum. Onun bu  beklentisini, bu güvenini özellikle yerine getirebilmek için kanımın son damlasına kadar çalışacağım” ifadesine yer verdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN