Yoldan geçen vatandaşlar, yavru kırlangıcı fark edince ilk olarak yaralı olduğunu düşünerek kontrol etmek için kuşa yaklaştılar. Yaptıkları gözle kontrol sonucunda yavrunun herhangi bir yara almadığını fark eden vatandaşlar, durumu Kaçkar Bölge İtfaiyesine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yavru kırlangıcı yerine bırakmak için hazırlıklara başladı.

Kendini Polis Olarak Tanıttı, Yaşlı Kadını 99 Bin TL Dolandırdı Kendini Polis Olarak Tanıttı, Yaşlı Kadını 99 Bin TL Dolandırdı

Ekipler, eldiven yardımıyla dikkatlice ellerine aldıkları yavru kırlangıcı, merdivenli araç yardımıyla yuvaya geri bıraktılar. Böylece yavru kırlangıç, itfaiye ekiplerinin yardımıyla yuvasında güvenli bir şekilde yaşamına devam edebildi.

Kuşu fark edip itfaiye ekiplerine haber veren Kayhan Çevik, "Yukarıdaki yuvadan aşağıya kırlangıç yavrusu düştü. Kaçkar Bölge İtfaiyesini çağırdık. Sağ olsunlar geldiler. Yavruyu yuvaya koydular. Kaçkar Bölge İtfaiyesine teşekkür ediyoruz" dedi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı ve dikkatli müdahalesi sayesinde yavru kırlangıç güvenli bir şekilde yuvasına dönerken, vatandaşlar da duyarlı davranışlarıyla takdir topladı.

Muhabir: HABER MERKEZİ