Rize'nin Merkez'e bağlı Balıkçılar Köyü Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen zincirleme kaza, bölgede endişe yarattı. Olay, Levent Dalmış (35) idaresindeki 53 LB 189 plakalı aracın yolda arıza yapmasıyla başladı. Arızalanan aracını yoldan çıkarmak isteyen Dalmış, aracını itmeye başladı. Ancak bu sırada, yoldan geçmekte olan Yusuf K. yönetimindeki 53 DC 113 plakalı araç, Dalmış'ın arızalı aracına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçlar duramadan, Muhammet Ş.C. idaresindeki 34 GLF 790 plakalı bir başka araç da kazaya karıştı. Zincirleme kaza sonucunda Levent Dalmış ile Yusuf K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çevredeki hastanelere sevk etti. Levent Dalmış'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, diğer yaralının durumu ise henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çoruh EDAŞ'tan Trabzon'a Büyük Yatırım: Beşikdüzü'nde Aydınlatma Projeleri Çoruh EDAŞ'tan Trabzon'a Büyük Yatırım: Beşikdüzü'nde Aydınlatma Projeleri


Kaynak: İHA