Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, proje kapsamında yaklaşık 10 ay içerisinde 14 kitabın yazılıp basılarak okurlarla buluşturulduğunu belirtti. Tüfekçi, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Genç yazarlar ve şairler kulübü diye bir kulüp ortaya koyduk ve gerçekleştirdik. Tüm ortaokul ve liselerimizde bu kulübü kurdurduk. Bu çocuklarımızın sadece akademik başarıya odaklanmalarını değil, aynı zamanda yazan, çizen, düşünen öğrenciler olmalarını hedefledik.

On ay içerisinde tanıtımını yaptığımız 14 kitabımız ortaya çıktı. Bu kitaplar ulusal yayınlarda basıldı ve yayınevlerinde satışı bulunan eserler. Yerel düzeyde değil, ulusal düzeyde matbu eserlerimiz bulunmakta. Önümüzdeki yıl için hazırlıklara şimdiden başladık ve projeyi daha da genişleterek devam ettirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Ergan'ın Evlat Acısı: Elif Sude Ergan Hayatını Kaybetti Başkan Ergan'ın Evlat Acısı: Elif Sude Ergan Hayatını Kaybetti

İmza gününe Rize Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Eserlerini imzalayan genç yazarlar, okurlarından büyük ilgi gördü.

Muhabir: BİROL SANCAK