Bünyamin Ak: "Rize Gerçekten Birbiriyle Kenetlenmiş Durumda"

Rizeliler, merkeze bağlı Portakallık Mahallesi sahil kısmında kurulan dev ekranda maçı izledi. Vatandaşlardan Bünyamin Ak, "Öncelikle burada çok güzel bir ortam var. A Milli Takım'ın gururunu yaşıyoruz. Bugün hava biraz yağışlıydı ama son saatlerde hava açtı. Sonrasında güzel bir ortam oluştu.

Milli takımımıza sonuna kadar desteğimizi veriyoruz ve güveniyoruz. Özellikle Arda Güler'imize güveniyoruz. Rize gerçekten birbiriyle kenetlenmiş durumda. A Milli takımın ruhunu sırtlanmış şekilde destek veriyor. İnşallah bu tutkuyu finale kadar yaşarız. İnşallah o kupayı Ankara'da Anıtkabir'de atamıza hediye ederiz" ifadelerini kullandı.

Batuhan Kaya: "Takımımızı Desteklemek İçin Kalktık Buraya Geldik"

Trabzonspor Macaristan’a İndi: Bordo-Mavililer Budapeşte'de Coşkuyla Karşılandı Trabzonspor Macaristan’a İndi: Bordo-Mavililer Budapeşte'de Coşkuyla Karşılandı

Açık havada maç izlemenin çok güzel olduğunu belirten Batuhan Kaya ise, "Takımımızı desteklemek için kalktık buraya geldik. Rize'de güzel bir organizasyon oldu. Rize halkı toplanarak birlikte maç izliyor. Hava da çok güzel. Sabahki yağmur duracak gibi değildi ama şu anda hava çok iyi. Burada maç izlemek gerçekten çok iyi. Biz biraz geç geldiğimiz için gerilerde kaldık" şeklinde konuştu.

Editör: Birol Sancak