Rize'de Daha Fazla Kadın Kurye Olacak”

Mollaömeroğlu, “Motor sürmeyi çok seviyordum ve bu işi profesyonel olarak nasıl yapabileceğimi araştırdım. Başka bir arkadaşımdan ilham alarak kendimi motive ettim ve iş başvurusu yaptım. İşe başladım ve iş arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Birçok adresi tarif ediyorlar ama bazı adreslerde zorluk yaşıyorum. Herkes şaşırıyor ve takdir ediyor. Amcaların çok hoşuna gidiyor, benimle sohbet ediyorlar. Ben düşünüyorum ki Rize'de daha fazla kadın kurye olacak. Kadınların yapması daha iyi çünkü daha temiz ve titiz çalışıyoruz,” dedi.

“Kimse Çekinmesin”

İlk işe başlarken kendisinin de çekindiğini ifade eden Mollaömeroğlu, “Kimse çekinmesin. Ben de çok çekinerek başladım. Yapabilir miyim, insanlar nasıl karşılar beni, zorlanır mıyım diye düşündüm. Çünkü zor bir meslek. Sürekli hareket halindeyiz ama zor değilmiş. Kadınların başaramayacağı bir şey yok. Şu an işimden memnunum,” dedi.

“Kadın Kuryelerin Artmasını İstiyoruz”

Kendini Polis Olarak Tanıttı, Yaşlı Kadını 99 Bin TL Dolandırdı Kendini Polis Olarak Tanıttı, Yaşlı Kadını 99 Bin TL Dolandırdı

Mollaömeroğlu’nun iş arkadaşı Furkan Ocak, “Esra hanım çok eğlenceli birisi. Biz ondan memnunuz. İlk kez çalışmasına rağmen paket servisini güzel yapıyor. Başka kadın kuryeleri de bekliyoruz. Kadın girişimcilerin olması bizim için daha iyi,” dedi.
 

Kaynak: İHA