RİZE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE 14 UZMAN DOKTOR KADROSU

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne toplam 14 uzman hekim kadrosu açıldı. Bu kadrolar arasında 1 Adli Tıp Uzmanı, 2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, 1 Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 5 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Radyasyon Onkolojisi Uzmanı ve 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı yer alıyor.

RİZE DEVLET HASTANESİ’NE 5 YENİ UZMAN

Rize Devlet Hastanesi’ne ise 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı ve 2 İç Hastalıkları Uzmanı olmak üzere toplam 5 uzman doktor kadrosu tahsis edildi.

KAÇKAR DEVLET HASTANESİ’NE 9 UZMAN KADROSU AÇILDI

Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz" Trabzon’da 70 Yaşındaki Salih Amca'nın Yol İsyanı: "Valizlerimizi Kızakla Çekiyoruz"

Kaçkar Devlet Hastanesi’ne tahsis edilen kadrolar arasında 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı ve 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı bulunuyor.

İL GENELİNDE 62 PRATİSYEN HEKİM KADROSU

Bakanlık tarafından il genelindeki sağlık tesislerine ayrıca 62 pratisyen hekim kadrosu açıldı. Bu kadroların il genelindeki sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve doktor eksikliklerinin giderilmesi açısından önemli bir adım olduğu belirtildi.

RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

Rize İl Sağlık Müdürlüğü, yapılan atamalarla Rize’nin doktor ihtiyacının büyük ölçüde giderileceğini belirterek, “Rize’mize 28’i uzman, 62’si pratisyen hekim olmak üzere toplam 90 doktor kadrosu açılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN