"Seçim Vaatleri Hayata Geçirilmedi"
AK Parti İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yapan Burak Turhan, seçim döneminde verilen emekli maaşlarına refah payı ve bayram ikramiyesi artırımı gibi vaatlerin yerine getirilmediğini hatırlattı. Turhan, "Seçim meydanlarında verilen bu sözler uygulamaya geçirilmedi. Trabzon’da 82 bin emekli, ayda yalnızca 12 bin 500 TL ile geçinmek zorunda bırakıldı ve zamdan mahrum kaldı," dedi.

"Emeklilerin Sesi Olacağız"
Turhan, emeklilerin toplumun onurlu temsilcileri olduğunu belirterek, Saadet Partisi’nin onların haklarını savunma kararlılığında olduğunu ifade etti. "Emekliler, sadece geçmişin değil, geleceğin de onurlu temsilcileridir. Onların mücadelesi, insan onurunun bir yansımasıdır. Biz, emeklilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Onlar, ülkemizin vicdanıdır ve biz o vicdanın sesi olmaya devam edeceğiz," dedi.

Beşikdüzü BTP’de Yeni Dönem! Hasan Ali Terzi İlçe Başkanlığına Seçildi Beşikdüzü BTP’de Yeni Dönem! Hasan Ali Terzi İlçe Başkanlığına Seçildi

"Mücadelemiz Sürecek"
Turhan, emeklilerin ekonomik koşullarının iyileştirilmesi için tüm platformlarda seslerini duyuracaklarını belirtti. "Bu yalnızca siyasi bir duruş değil, aynı zamanda ahlaki bir vazifedir," diyen Turhan, emeklilerin refah seviyesini yükseltmek için mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Saadet Partisi'nin bu eylemi, emeklilerin zor ekonomik koşullarını yeniden gündeme taşıyarak toplumun bu konudaki farkındalığını artırmayı amaçlıyor.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT