FİLİSTİNLİLER İSRAİL'E DİZ ÇÖKMEDİ

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Miraç Yakupçebioğlu “İsrail’in Gazze'ye yönelik başlattığı gaddarca saldırıların 256. günündeyiz. İşgalci İsrail, sekiz aydan fazla bir süredir Gazze'de ufacık bir alana sıkıştırılmış koca bir halkı havadan ve karadan bombalayarak katlediyor. İşgalciler, Gazze halkına yönelik kapsamlı ve sistematik bir aç bırakma stratejisi uyguluyor. Filistinliler açlıkla mücadele ediyor, barınaksızlıkla boğuşuyor. 

ABD'de Ölümcül Virüs Alarmı: Massachusetts'te Doğu At Ensefaliti Tespit Edildi ABD'de Ölümcül Virüs Alarmı: Massachusetts'te Doğu At Ensefaliti Tespit Edildi

En basit tıbbi tedavilere bile ulaşamıyorlar. Her an öldürülme tehlikesi altında yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Fakat sekiz ayı aşkın süredir devam eden bu korkunç kuşatmaya, bu insanlık dışı saldırılara rağmen, işgalciler Gazze halkının iradesini kıramadı, Gazze'de yaşayan Filistinliler tüm bu baskıya rağmen İsrail'e diz çökmediler, işgalcilere teslim olmadılar. Vatanlarını terk etmediler, direnmeye devam ettiler” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN