Rönesans Spor TV'nin aktardığı haberde, saldırganın Gökhan İn ile konuşması sırasında telefon kamerasıyla kaydedilen tehditler ve darp anları kamuoyuna yansıdı. Olay esnasında tehditler savuran saldırgan, "Birol'un aldığı 150 bin TL’yi bu hafta sen ödeyeceksin" diyerek Gökhan İn'i darp etti. Başkan Gökhan İn ise soğukkanlı bir şekilde karşılık vererek, "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam." dedi.

Olağanüstü Kongre Gerçekleşecek

Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluğun sağlanamadığı Sakaryaspor’un olağanüstü kongresi, 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadyumu'nda çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

Soruşturma ve Gözaltı

Şenol Güneş: 'Trabzonspor Hocasız Olur, Onuachu'suz Olmaz' Şenol Güneş: 'Trabzonspor Hocasız Olur, Onuachu'suz Olmaz'

Olay sonrası Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli C.S., İstanbul'da gözaltına alındı. Şüpheli, Sakarya'ya getirilerek İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanmaya devam ediyor.

Sakaryaspor camiası, yaşanan bu talihsiz olayın ardından kongreye odaklanarak, kulübün geleceğiyle ilgili önemli kararlar almayı hedefliyor.

Kaynak: Rönesans Spor TV