TFF: Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci'nin vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türk futboluna değerli katkılarda bulunan Mustafa Şamil Ekinci, Bordo-Mavili kulüpte 5 sezon süren başkanlığı döneminde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası sevinci yaşamıştı. Merhum Mustafa Şamil Ekinci'ye Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve başta Trabzonspor camiası olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

ADİL KARAİSMAİLOĞLU: Trabzonspor’umuzun eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci’nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır diliyorum.  Başta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasının başı sağ olsun.

MUSTAFA ŞEN: Trabzonspor'umuzun efsanelerinden Şamil Ekinci başkanımızın vefat haberini teessürle öğrendim.  Başkanımıza Allah'tan rahmet, sevenleri, yakınları ve Trabzonspor camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eyleye...

YILMAZ BÜYÜKAYDIN: Trabzonspor Kulübümüzün eski Kulüp ve Divan Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Şamil Ekinci Başkanımızın vefat haberini üzüntü ile öğrendim. Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Trabzonspor camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.  Mekânı cennet olsun..

VEHBİ KOÇ: Trabzonspor başkanlığı döneminde; 4 lig şampiyonluğu ve çok sayıda kupa kazanan efsane başkanımız Şamil Ekinci’nin vefat haberini üzülerek öğrendim.  Merhum Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor başta olmak üzere spor camiasına sabırlar diliyorum.

KORAY AYDIN: 5 yıllık başkanlığı döneminde; Trabzonspor'umuza; 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazandıran efsane başkanımız Mustafa Şamil Ekinci’nin Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu üzüntüyle öğrendim. Merhum başkanımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm Trabzonspor camiasına sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun.

AHMET METİN GENÇ: Trabzonspor’umuzun efsane başkanlarından Şamil Ekinci’nin vefat haberini derin üzüntü ile öğrendim… Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır diliyorum.  Mekânın cennet olsun efsane başkan…

AHMET KAYA: Trabzonspor Kulübümüzün efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci’nin hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan Rahmet, Ekinci Ailesine ve Trabzonspor Camiamıza başsağlığı ve sabır dilerim.

MUSTAFA BIYIK: 5 yıllık başkanlık döneminde Trabzonsporumuza büyük başarılar kazandıran, Mustafa Şamil Ekinci'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Ekinci'ye Allah'tan rahmet, ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.

OSMAN NURİ EKİM: Trabzonspor’umuzun efsane başkanlarından Şamil Ekinci’nin vefat haberini üzüntü ile öğrendim… Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır diliyorum.  Mekânın cennet olsun.

LOKMAN ARICIOĞLU: Trabzonspor’umuzun efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci’ye yüce Allah’tan rahmet diliyorum.  Başta ailesi olmak üzere; Trabzonspor camiasına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

MEHMET ATALAY: Trabzonspor’un efsane başkanı, ilk şampiyonlukların mimarı Şamil Ekinci’yi kaybettik. Şamil Ekinci Müzesi’nin açılışını birlikte yapmış, Ahmet S. Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş ve bütün efsaneler katılmıştı. Allah’tan rahmet, ailesine. Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.

1461 TRABZON FK: Trabzonspor'umuzun Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci'nin vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhum Şamil Ekici’ye Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi, sevenleri ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz...

Trabzonspor Taraftarından Kayserispor Maçına Düşük İlgi Trabzonspor Taraftarından Kayserispor Maçına Düşük İlgi

İSTANBULSPOR: Trabzonspor’un önemli simgelerinden, eski Kulüp ve Divan Kurulu Başkanı sayın Mustafa Şamil Ekinci’nin vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ekinci’ye Allah’tan rahmet, değerli ailesi, sevenleri ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci'nin vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhum Mustafa Şamil Ekinci'ye Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU