İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu’nda meydana gelen olayda, sıkışan trafikte ilerleyen Sürmeneli’nin önüne geçen Sedat Karatay isimli sürücü, aracından inerek milli sporcuya tokat attı. Polisin kısa sürede yakaladığı saldırgan, ‘Kasten yaralama’ ve ‘Hakaret’ suçlarından tutuklandı.

Milli Sporcuya Trafikte Tokatlı Saldırı! Olayın Detayları

Olay, Trabzon İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde, gece saat 22.30 sıralarında yaşandı. Giresun yönüne giden 61 KS 409 plakalı kamyonetin sürücüsü Sedat Karatay, sağanak yağış nedeniyle yavaş ilerleyen trafikte Busenaz Sürmeneli’nin aracını sollamak istedi. Yol verme tartışmasıyla gerilen Karatay, aracını Sürmeneli’nin önüne kırarak durdu. Araçtan inen Karatay, milli boksöre tokat attı ve küfür ettiği iddialarıyla olay yerinden uzaklaştı.

Gümüşki Yaylası’nda Mantar Bereketi: Yomralılar Yaylada Bol Mantar Topladı Gümüşki Yaylası’nda Mantar Bereketi: Yomralılar Yaylada Bol Mantar Topladı

Sedat Karatay, Birçok Suç Kaydı Olan Suç Makinesi Çıktı!

Olayın ardından hemen harekete geçen polis ekipleri, saldırgan Sedat Karatay’ı kısa sürede yakaladı. Yapılan incelemede Karatay’ın daha önce de birçok suç kaydının olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan saldırgan, sorgusu sonrası çıkarıldığı mahkemece ‘Kasten yaralama’ ve ‘Hakaret’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Spor Camiası ve Trabzon Halkı Ayakta! Busenaz Sürmeneli’ye Destek Mesajları Yağıyor

Trabzon’un gururu olan Busenaz Sürmeneli’ye yapılan saldırı, spor camiasında ve Trabzon halkında büyük tepki yarattı. Milli sporcuya destek mesajları yağarken, vatandaşlar bu tür şiddet olaylarının son bulmasını talep ediyor. Sürmeneli’nin yaşadığı bu talihsiz olayın ardından güvenliği konusunda endişeler artarken, yetkililerden de daha sıkı önlemler alınması gerektiği yönünde çağrılar yapılıyor.

Adalet Yerini Buldu! Saldırgan Hak Ettiği Cezayı Aldı

Busenaz Sürmeneli’nin yaşadığı saldırı, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, saldırganın tutuklanması yüreklere bir nebze su serpti. Sporculara yönelik bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu belirten yetkililer, adaletin yerini bulduğunu vurguladı. Olayın ardından Sürmeneli’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, milli sporcu, yaşadığı zor anları atlatmaya çalışıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK