Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda, Samsun'da 22, İstanbul'da 6, Çorum'da 1 ve Trabzon'da 1 kişi yakalandı.

Operasyon Detayları ve Ele Geçirilen Malzemeler

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıtası Uzungöl'de Dilencilerle Mücadele Etti: 12 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıtası Uzungöl'de Dilencilerle Mücadele Etti: 12 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

Operasyon kapsamında, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 3 adet tabanca ve bu tabancalara ait 20 adet fişek, 23 adet 9.19 mm fişek, 1 adet şarjör, suçtan elde edildiği değerlendirilen 58 bin 800 TL, dijital materyaller, 2 adet araç plakası, noter belgeleri, araç alım-satım işlemlerine ilişkin çok sayıda evrak ve diğer materyaller ele geçirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Gözaltına alınan 30 şüpheli hakkında "nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kaçakçılık" suçlarından soruşturma başlatıldı. Operasyonun, dolandırıcılık ve sahtecilik faaliyetlerine yönelik etkin bir mücadele kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.

Editör: Birol Sancak