Ekipler Uyuşturucu ve Hassas Terazi Ele Geçirdi:


Yapılan aramada, 42,66 gram metamfetamin, 3 adet sentetik ecza ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.Ö. ve S.A. hakkında adli tahkikat başlatıldı. Ayrıca, gözaltına alınan S.A.'nın ‘uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Ruhsatsız Tabanca Operasyonu:

Kamu Emekçileri Sendikasından TÜİK'in Enflasyon Verilerine Eleştiri Kamu Emekçileri Sendikasından TÜİK'in Enflasyon Verilerine Eleştiri


Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin silah ve uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerine yönelik çalışmalar kapsamında İlkadım ilçesinde M.K. isimli şahsın aracında arama yapıldı. Yapılan aramada, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 16 adet tabanca fişeği ele geçirildi. M.K. da gözaltına alınarak adli işlemlere başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, gençleri zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine ve silah kaçakçılarına karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Şehirde huzur ve güvenliğin sağlanması için yapılan operasyonlar hız kesmeden devam edecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN