Trabzonspor Uğurcan'ın Yerine Aradığı Kaleciyi Buldu; O Tarihte Transfer Geliyor... Trabzonspor Uğurcan'ın Yerine Aradığı Kaleciyi Buldu; O Tarihte Transfer Geliyor...

Samsunspor - Trabzonspor futbol müsabakasıyla ilgili olarak taraftar gruplarını tahrik edici, aşağılayıcı ve küfür içerikli paylaşımlar yapan sosyal medya kullanıcılarının tespit edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda 8 sosyal medya kullanıcısının kimlik ve adres bilgileri belirlenerek haklarında adli ve idari işlemler başlatıldı.

A.F.D., S.E., G.G., M.E.Ö, S.N., H.A., G.K. ve F.D. isimli şahısların sosyal medya hesaplarında yapılan olumsuz paylaşımlar nedeniyle adli ve idari işlemlere maruz kaldığı ifade edildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sanal devriye faaliyetlerini sürdüreceklerini ve benzer durumların önlenmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Bu tür olumsuz paylaşımların toplumsal huzuru bozabileceğine dikkat çekilirken, güvenlik güçlerinin sosyal medyada da etkin bir şekilde müdahale ettiği vurgulandı.

Editör: Birol Sancak