Sarıyer'de bulunan Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda yaşanan olayda, öğrencinin babası olan Ali Ç., okul koridorunda öğretmen Nazlı Ö.'yü yumruk atarak yaraladı. Ancak, sonraki gelişmeler, bu darp olayının öğrencisinin başka bir öğretmeni uyaran Necla Ö. ile hiçbir ilgisi olmadığını gösterdi.

İddialara göre, öğretmen Necla Ö., öğrencisini akran zorbalığı yapmaktan uyarmış, bunun üzerine öğrenci öğretmeni tehdit etmişti. Ancak, öğretmen Necla Ö.'nün uyarısıyla hiçbir ilgisi olmayan Ali Ç., okula gelerek rastgele bir öğretmeni darp etti. Bu olay, öğrencinin velisinin öğrencisini yanlış bilgilendirmesi sonucu gerçekleştiği belirtiliyor.

Meteorolojiden 7 Nisan Hava Durumu Raporu: Yağışlı ve Kuvvetli Yağış Uyarısı Meteorolojiden 7 Nisan Hava Durumu Raporu: Yağışlı ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

Olayın daha da çarpıcı hale gelmesiyle birlikte ortaya çıkan bilgiler, Ali Ç.'nin öğrencisinin disiplinsiz davranışları nedeniyle daha önce birkaç kez okul değiştirdiğini ve velinin de geçmişte çeşitli suçlardan sabıka kaydının bulunduğunu ortaya koydu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayı kınayarak, öğretmenlere yönelik şiddetin asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Şüphelinin tutuklandığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Kaynak: İHA