Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu yeniden gözler önüne seren Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör Adem Çak, Ağrı karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerek 5 Ekim Cumartesi gibi Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanacak olan Kahramanmaraş İstiklalspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu.

Teknik adam Çak, sabırlı oynayarak galibiyete ulaştıklarını ve deplasmanda yaşanan tutukluğun son bulduğuna dikkat çekti.

BAŞARI HİÇ UZAK DEĞİL

TFF ile THY Arasında Yeni Sponsorluk Anlaşması İmzalandı! TFF ile THY Arasında Yeni Sponsorluk Anlaşması İmzalandı!

Teknik Direktör Adem Çak yaptığı açıklamada, “Oyuncularım sahaya karakter yansıtarak muhteşem bir mücadele örneği gösterdi. Rakibimiz karşısında sabırlı oynadık. Maç içerisinde yaptığımız oyuncu değişiklikleri de etkisi gösterdi ve nitekim son dakikada Samet Bulut’un attığı gol ile haklı bir galibiyete uzandık. Bu galibiyet bizi zirveye daha çok motive etti fakat artık iç sahadaki Kahramanmaraş İstiklal Spor maçına odaklandık.

Taraftarlarımızın bu maça ilgi göstererek takıma, ilçemize sahip çıkmalarını istiyorum. Onların gücü ile hak ettiğimiz başarılar hiç uzak değil” ifadelerine yer verdi. Sebat Gençlikspor geride kalan 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY