Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Hayrat İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Nurettin Tunç, Dağönü Mahallesi Muhtarı Mehmet Mollahasanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu,  Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı, Müdür Yardımcısı Zafer Mollahasanoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Demirer ve beraberindekiler Şehit Necmi Çakır adına fidan dikilecek alanda fidan dikimi gerçekleştirip, dikilen fidanlara can suyu verdiler. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, “Çok anlmalı ve güzel bir etkinlik.

Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için fidan dikmek ve onların ormana dönüşmesini sağlamak en güzel çalışmalardan birisidir. Bu anlamda projede emeği geçen okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şehidimizin adını yaşatmak da ayrı bir güzellik oldu.

UMKE, Kafkasör Yaylası’nda Yeni Gönüllülerini Eğitti: 23 Sağlık Personeli UMKE Ekibine Katıldı UMKE, Kafkasör Yaylası’nda Yeni Gönüllülerini Eğitti: 23 Sağlık Personeli UMKE Ekibine Katıldı

Onun adını yaşatarak gelecek nesillere onu her daim hatırlatmış olacağız. Kendisine rahmet diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin. İnşallah burası okulumuz tarafından her yıl sahiplenilerek bir orman dönüşür ve amacımıza ulaşmış oluruz” dedi.   Fidan dikiminin ardından tüm katılımcılar beraber yemek yiyerek yayla havasının ve doğasının tadını çıkardı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU