Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Hayrat İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Nurettin Tunç, Dağönü Mahallesi Muhtarı Mehmet Mollahasanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı, Müdür Yardımcısı Zafer Mollahasanoğlu, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Şehit Necmi Çakır adına fidan dikimi yapıldı. Kaymakam Demirer ve beraberindekiler, dikilen fidanlara can suyu vererek etkinliğe katkıda bulundular.

UND Trabzon Bölge Çalışma Grubu Toplandı: Sınır Kapıları ve Lojistik Sorunları Masaya Yatırıldı UND Trabzon Bölge Çalışma Grubu Toplandı: Sınır Kapıları ve Lojistik Sorunları Masaya Yatırıldı

Kaymakam Demirer, etkinlikle ilgili olarak, "Bu etkinlik, çok anlamlı ve güzel bir adım. Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için fidan dikmek ve onların ormana dönüşmesini sağlamak önemli bir faaliyettir. Bu projede emeği geçen okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şehidimizin adını yaşatarak gelecek nesillere onu unutturmamış olacağız. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah bu alanda her yıl düzenlenecek etkinliklerle bir orman oluşturabilir ve amacımıza ulaşabiliriz," şeklinde konuştu.

Fidan dikimi sonrasında tüm katılımcılar bir araya gelerek yayla havasının tadını çıkarırken, doğanın ve birlikte geçirilen zamanın keyfini sürdüler.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU