Boksla Doğdum, Boksla Büyüdüm”
Ankara’da bir otelde gerçekleşen toplantıda basın mensupları ve boks camiasıyla bir araya gelen Selçuk Aydın, 12 Kasım’da yapılacak genel kurulda başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri paylaştı. Aydın, “Ringlerin içinden gelen biri olarak sporcuların, antrenörlerin, kulüplerin ve yöneticilerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Boks, hayatımın merkezinde oldu ve her zaman da olacak” dedi.

“Liyakat ve Şeffaflıkla Hizmet Edeceğiz”
Aydın, başkan seçilmesi halinde boks camiasına adil, liyakatli ve üretken bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeyi taahhüt etti. “7/24 ulaşılabilir, çözüm odaklı, tarafsız ve ötekileştirmeyen bir yönetim sergileyeceğiz. Sporumuzu daha ileriye taşıyacak projeler geliştireceğiz. Ahlak ve adaleti her şeyin önüne koyarak camiamızın gelişimi için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor, Bodrum FK Maçına Eksik Kadroyla Hazırlanıyor Çaykur Rizespor, Bodrum FK Maçına Eksik Kadroyla Hazırlanıyor

Değişim İçin Hazırız
Aydın, Türkiye boksunun uluslararası başarılarını artırmak ve altyapıyı güçlendirmek için önemli projeler hazırladıklarını belirtti. “Tüm paydaşların beklentilerine duyarlı, gelişime açık bir federasyon olacağız. Değişim ve gelişim için hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY