Geçmişi Konuşmaya Değil Çözüm Üretmeye Geldik

"İlk yarıda oyunun kontrolü bizdeydi ancak golü bulamadık," diyen Güneş, "Rakibin maça ortak olduğu anlarda gelen gol, moralimizi ve güvenimizi artırdı. Golden sonra oyuncular daha iştahlı bir performans sergileyerek içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmaya çalıştı. Bu galibiyet bizim için önemliydi, ancak kâğıt üzerinde daha rahat kazanacağımız maçlarda puanlar kaybettik. Zor maçları kazandık ama bir çiçekle yaz gelmez. Trabzonspor'un daha fazla puanlara ihtiyacı var," ifadelerini kullandı.

Avrupa Kulüpleri Simon Banza’nın Peşine düştü Avrupa Kulüpleri Simon Banza’nın Peşine düştü

Deneyimli teknik adam, oyuncularının halen kullanmadığı potansiyelleri olduğuna da dikkat çekerek, "Çok olumsuz değilim, ancak iyi olduğumuzu da söyleyemem. Devreye kadar inişli çıkışlı performans göstereceğiz, bazen iyi, bazen kötü olacağız ama takım olmaya çalışıyoruz. Geçmişin sorunlarını konuşmak için değil, çözüm üretmek ve yeni bir başlangıç yapmak için buradayım. Henüz istediğimiz seviyede değiliz ama umarım o noktaya ulaşacağız," diye konuştu.

Trabzonspor, Başakşehir galibiyetiyle nefes alırken, takımın ilerleyen haftalarda göstereceği performans merakla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY