Maçın Kontrolü Eksikti

Şenol Güneş, Hatayspor karşısında yaşadıkları zorlukları değerlendirerek, takımının oyunu kontrol edemediğini ve yapılan hataların galibiyeti engellediğini ifade etti. Maçın dengeli başladığını ancak bir taç pozisyonu sonrası gelen golle oyunun kontrolünü kaybettiklerini söyledi. Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Her oyuncu kendi kapasitesinde oynamalı. Oyuna dengeli başladık ama bir taç pozisyonunda gol yedik. Toparladık ama oyunu tamamen kontrol altına alamadık. Çıkarken çok top kaybettik, tam tersini düşünmüştük."

"Beraberlik Bize Yetmiyor"

Güneş, beraberliğin maçın hakkı olabileceğini ancak Trabzonspor için bunun yeterli olmadığını vurguladı. Galibiyetler alarak daha iyi bir duruma gelmeyi hedeflediklerini belirten tecrübeli teknik adam, şu sözleri ekledi:

"Bugün kazanmak için buradaydık, beklentimiz öyleydi. Ancak son pozisyonda mağlup da olabilirdik. İki takım da pozisyon buldu. Maçın hakkı belki beraberlik ama bize yetmiyor. Galibiyetlere ihtiyacımız var."

Şampiyonlar: Arsin Belediyesi Ve Falgoz FC Şampiyonlar: Arsin Belediyesi Ve Falgoz FC

"Oyunculara Hâlâ İnanıyorum"

Şenol Güneş, takımın istenilen seviyede oynamadığını kabul etmekle birlikte, oyuncularına olan inancını koruduğunu ifade etti. İlk yarıda hiç isabetli orta yapamadıklarını ve top kayıplarının tehlike yarattığını belirten Güneş, sözlerini şöyle noktaladı:

"Oynadığımız oyun tatmin edici değil. Burada kazanarak biraz nefes almak istiyorduk. Puan önemli ama oyun olarak güçlü bir performans sergileyemedik. Hâlâ oyunculara inanıyorum, yanlışlar yapılırsa değişiklikler olur. Bu oyuncuların daha iyi oynayacağını biliyorum ve bunu bekliyorum."

Trabzonspor, milli aranın ardından toparlanıp galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ