Edin Visca, Nwakaeme ve Simon Banza’dan oluşan usta ayaklar, efsane teknik adam Şenol Güneş’in en çok güvendiği isimler arasında bulunuyor. Konyaspor karşılaşmasında 2 kez rakip fileleri havalandıran Banza yeni yeni Süper Lig’e ısınırken ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu gösterdi. 

Kırmızı kart cezası sona erdikten sonra görev aldığı Konyaspar maçında mükemmel bir gole imza atan Boşnak yıldız Edin Visca da Güneş’in vazgeçilmez isimlerinden biri olacak.

Oyun görüşü, yeteneği ve çalım ustalığı ile fark yaratan Nwakaeme de Fırtına’nın en kilit isimlerinden biri. Güneş’in Mersin’deki Hatayspor maçta da görev vereceği muhteşem üçlünün kalitelini ortaya koyması bekleniyor.

Çaykur Rizespor’un 5 Maçlık Suskunluğu Antalya Karşısında Son Bulacak Çaykur Rizespor’un 5 Maçlık Suskunluğu Antalya Karşısında Son Bulacak

Teknik adam Güneş, Banza’nın rakip ceza sahasında daha fazla topla buluşması adına Nwakaeme ve Visca’yı uyardı. Efsane teknik adam, Nwakaeme ve Visca’dan da daha fazla şut çekmelerini istedi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN