Bordo-Mavili ekip Güneş yönetiminde, Beşiktaş ile 1-1, Kayserispor ile ise 2-2 berabere kalmıştı. Şenol Güneş daha önce Trabzonspor’u çalıştırdığı dört dönemde de Süper Lig’de çıktığı ilk deplasman maçını kaybetmemişti (3G, 1B). Fırtına bu sezon Güneş yönetimindeki ilk galibiyetini Gaziantep deplasmanında elde etmenin peşinde.

Trabzonspor’da Şenol Güneş fırtınası esiyor. Son oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Kayserispor maçının ardından oyun konusunda hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden teknik adam Güneş, Gaziantep maçı öncesi öğrencilerine son uyarılarını yaptı. 

Trabzonspor, Gaziantep FK Deplasmanında İlk 3 Puan İçin Sahada! Trabzonspor, Gaziantep FK Deplasmanında İlk 3 Puan İçin Sahada!

Çok daha hırslı, savaşan, topun kaybedilmesi sonrası hızlı şekilde kalesine savunan bir takım olmaları gerektiğini oyuncularına anlatan efsane teknik adam Güneş, Gaziantep maçını kazanıp üzerlerindeki baskıyı kırmaları gerektiğinin altını çizdi. 

Güneş’in “Kazanmak zorundayız fakat kazanmak kadar doğru oynamak, Trabzonspor gibi oynamak daha önemli. Ben size çok güveniyorum. Başaracağına inanıyorum. Siz de kendinize güvenin ve Trabzonspor formasına yakışır bir mücadele ortaya koyun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN