YENİ TARİHLER YAZILACAK!

Yeni bir heyecanla yeni bir işe başlayacakmış gibi hissettiğini söyleyen Güneş, taraftarların arzuladığı oyun ve güzel sonuçlar için çalışacaklarını söyledi

YENİ SAYFA AÇILDI

Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine Şenol Güneş’in getirilmesiyle yeni bir sayfa açıldı. Yeni sezona büyük umutlarla başlayan ancak hem UEFA Avrupa Ligi hem de UEFA Konferans Ligi’ne erken veda eden Bordo-Mavili ekip hayal kırıklığı yaşatırken Abdullah Avcı ile yollar ayrılmıştı. Bu ayrılık sonrası Bordo-Mavili yönetim, efsane isim Şenol Güneş’i takımın başına getirdi. Bugün Bordo-Mavili takımın başında ilk antrenmanına çıkacak olan Şenol Güneş’i yeniden göreve gelmesi camiayı umutlandırdı.

TAKIM RUHU İNŞA EDİLECEK

Daha önce Şenol Güneş yönetiminde büyük başarılara imza atan Trabzonspor’un efsane isimle birlikte yeni tarihi zaferlere imza atacağı yönünde yorumlar yapılıyor. Bordo-Mavili ekip, Şenol Güneş yönetiminde yeniden ayağa kalkıp ligde zirve yarışına ortak olmanın peşinde. Güneş de öncelikli olarak kaybolan özgüveni geri getirmekle işe başlayacak. Kaybolan heyecanın yeniden geri gelmesi adına takım ruhunu aşılamaya hazırlanan Güneş, mental ve taktik antrenmanlara da büyük önem verecek. Güneş, kısa sürede beklenen seviyeye gelme adına taraftarı da yeniden işin içine katıp daha güçlü yol kat eden Trabzonspor inşa etmenin gayreti içinde olacak.

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

GEL DEDİLER GELDİK

İstanbul’da Başkan Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmelerin ardından dün akşam saatlerinde Trabzon’a gelen Şenol Güneş, havalimanında taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarları selamlayan Güneş, duygularını şöyle açıkladı; “Trabzon’a yeni gelmiyorum. Bugün değişik duygular ile geliyorum. Trabzon’a dönerken bir görev için gelmiş oldum. Benden önce Abdullah Avcı çok başarılı işler yaptı. Son maça İhsan hoca çıktı. Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni bir dönemin başlayacağını görüyoruz. Başkan ve yönetim kurulu benimle görüştü ve gel dediler ben de geldim. Yarın (bugün) takımla birlikte olacağım, durum değerlendirmesi yapacağız.

TRAVMALARI ATLATACAĞIZ

Tanıdığım bir şehir. Bildiğim bir yer. Zor bir dönem. Başarılı olmuş, şampiyon olmuş, ses getirmiş bir takımın başarı sonrası sıkıntıları daha ağır olabiliyor. Bu travmaları atlatıp, yepyeni bir düşünceyle yeniden bir takım yaparak Trabzonspor’un kendi ürettiklerini hem de yarışmada iddialı olmak için alacağı oyuncularla başarılı bir Trabzonspor, güzel futbol, iyi sonuç isteyen bir takım görmek istiyoruz. Zaten istenen şey de oyuncunun oynadığı oyundan keyif alması, taraftarın da bunu keyifle izlemesi, hepimizin de gurur duyması. İnşallah en güzeli olacaktır.

CAMİAYA GÜZEL BİR IŞIK VERİRİZ

Yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum. Şimdiki heyecanım gençliğimdeki gibi değil. O zaman ki heyecan bastırılmazdı, kontrolü zordu. Şimdi duygular ve mantıkla birleşecek bir dönem yaşıyoruz. Buradaki sorumluluğumuz tecrübeyle sonuçlanacak. Trabzon bunu istiyor ve bekliyor. Geçmişte yalnız kalabiliyordun ama şimdi kimseyi yalnız bırakmıyorlar. İnsanlar tek başına bir şey yapamazlar ama tek kişilerin, liderlerin yol göstermesi, rehber olması önemlidir. Umarım ki benden beklediklerini taraftara ben veririm. Yönetime, camiaya güzel bir ışık veririz. Bunu yapmaya çalışacağız.”

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN