Nwakaeme Sahalara Dönüyor

Adale sakatlığı nedeniyle Hatayspor ve Başakşehir maçlarında forma giyemeyen Anthony Nwakaeme, tedavi sürecini tamamladı. Nijeryalı oyuncu, bugünkü antrenmanda kendini deneyecek. Eğer sakatlığıyla ilgili bir sorun yaşamazsa, hafta sonunda oynanacak Göztepe deplasmanında kadroya dahil edilecek. Nwakaeme'nin, maçın ikinci yarısında süre alması beklenirken, ilk 11’de oynaması için henüz erken olduğu düşünülüyor.

Savic Fenerbahçe Derbisine Yetişiyor

Trabzonspor'da bir diğer önemli gelişme de sakatlığı süren Savic’in durumuyla ilgili. Teknik ekibin planına göre, Savic'in Fenerbahçe derbisi öncesi antrenmanlara başlaması hedefleniyor. Savic'in dönüşüyle birlikte kadroda taşların iyice yerine oturacağı belirtiliyor.

İdeal Kadro Netleşiyor

Şenol Güneş, milli aranın ardından Başakşehir galibiyetiyle moral bulurken, takımdaki iskelet kadro da şekillenmeye başladı. Pedro Malheiro sağ bekte, Eren Elmalı ise sol bekte yerini koruyacak. Stoper ikilisinde, Göztepe deplasmanında Denswil-Mendy tercih edilecek. Orta sahada Lundstram ve Ozan Tufan, sağ kanatta ise Visca formayı garantilemiş durumda. Forvette ise Güneş’in vazgeçemediği isim Banza olacak. Uğurcan Çakır, yüzde 85’lik kurtarış oranıyla takımın en formda isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

10 Numara ve Sol Kanat Belirsizliği

Şenol Güneş, 10 numara pozisyonu için Cham ve Bardhi arasında kararsız kalmış durumda. Sol kanatta ise şimdilik Dragus forma şansı buluyor. Tecrübeli teknik adam, sakatlıktan dönen Orsic’in devre arasına kadar takıma katkı vermesini bekliyor.

Trabzonspor’da Sakatlık Raporu: Yüzler Gülüyor Trabzonspor’da Sakatlık Raporu: Yüzler Gülüyor

Göztepe Maçıyla Derbi Öncesi Rüzgarı Yakalamak

Başakşehir galibiyetiyle iç sahada iki maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, Göztepe deplasmanında da kazanarak derbi öncesi moralli bir şekilde Fenerbahçe’nin karşısına çıkmak istiyor. Göztepe’ye evinde ilk yenilgisini yaşatmak için yoğun antrenman programına başlayan Trabzonspor, cumartesi akşamı İzmir’den 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Kaynak: FANATİK