Özellikle gömleği, taraftarlar ve futbolseverler tarafından çok beğenildi ve sosyal medya platformlarında yoğun bir şekilde konuşuldu.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!


Damat Tween'den Açıklama
Trabzonspor’un resmi giyim sponsoru olan Damat Tween, Güneş’in giydiği gömlekle ilgili açıklama yaptı. Damat Tween Müdürü Ünal Şen, "Şenol hocamızın giydiği gömlek, özel bir üretimimiz. Hafta başından beri gömlekle ilgili yoğun talep alıyoruz," diyerek gömleğin satışlarına olumlu yansıdığını belirtti.


Şenol Güneş'in Beşiktaş Maçındaki Gömleği Sosyal Medyada Gündem Olmuştu
Trabzonspor'un Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı Süper Lig’in 5. hafta maçının ardından, teknik direktör Şenol Güneş’in sadece saha içi performansı değil, kıyafet tercihi de spor kamuoyunda büyük dikkat çekmişti. 
Eski Galatasaraylı futbolcu ve spor yorumcusu Ümit Karan, bir TV programında Şenol Güneş’in maçta giydiği bordo gömleği esprili bir dille eleştirmişti.


Karan, "Seni çok seviyoruz hocam ama göz zevkimizi bozma. Allah aşkına hocam, o gömlek neydi?" ifadelerini kullanmış, Güneş’in kıyafet tercihini esprili ama sert bir şekilde hedefe almıştı. Karan’ın bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tartışmalara sebep olmuştu. Güneş’in gömleği, taraftarlar ve futbolseverler arasında konuşulmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA