Güneş, ilk 45 dakikanın iki takım için de tatmin edici olmadığını belirterek, "İzleyenler için hareketli, canlı bir oyun olmadı. İkinci yarı biraz biz oyuna heyecan kattık. Hız katmaya ve topu kullanmaya çalıştık. Bölüm bölüm pozisyon bulduk," ifadelerini kullandı. Takımının basit top kayıpları yaptığını ve kaybedilen topların geri kazanılmasında baskı kuramadıklarını söyleyen Güneş, bu durumun oyun akıcılığını bozduğunu dile getirdi.

Fiziksel ve Tempolu Oyun Eksikliği

Giresunspor Taraftar Desteğini Bekliyor! Giresunspor Taraftar Desteğini Bekliyor!

Güneş, takımının fiziksel olarak istenilen seviyede olmadığını belirtti ve bu durumun ciddi bir sorun yarattığını ifade etti: "Fiziksel olarak takım veya oyuncular istenilen seviyede olmadığı için mi? Acaba diye düşünüyorum. Bu maçta temposunu ve fiziksel gücünü görmediğim oyuncular oldu. Bu kötü bizim için."

Güneş, takımın daha istekli ve doğru oynaması gerektiğini belirterek, sonucu almak için çaba sarf etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, yavaş oyunla rakibin işini kolaylaştırdıklarını ve daha fazla pozisyon üretmeleri gerektiğini vurguladı.

Üst Üste Puan Kayıpları

Göreve gelmesinin ardından üçüncü maçta da puan kaybettiklerini hatırlatan Güneş, bu durumun Trabzonspor'un tarihinde nadiren görülen bir hadise olduğunu ifade etti. Mazeret aramaktansa, takımın daha iyi bir performans sergilemesi gerektiğinin altını çizdi.

Sonuç olarak Güneş, hem fiziksel hem de oyun anlamında takımdaki eksikliklere dikkat çekerken, takımın toparlanması ve daha yüksek tempolu bir oyun oynaması gerektiğini belirtti.

Muhabir: BİROL SANCAK