Trabzonspor’da birçok sakat oyuncudan iyi haber gelirken, Savic, Nwakaeme ve Serkan Asan dışında takımın büyük bir kısmı iyileşti. Yarın sahasında Başakşehir’i ağırlayacak olan bordo-mavililer, eksiklerin azalmasıyla güçlü bir kadroyla sahaya çıkacak.

İyileşen Oyuncular Forma Bekliyor
Şenol Güneş’in teknik ekibiyle yaptığı çalışmalar sonrası Enis Destan, Cihan, Umut Bozok, Hüseyin Türkmen, Batagov, Ozan Tufan ve Denswil’in sahaya dönme ihtimali doğdu. Bu isimlerin, Başakşehir maçında görev alabilecek durumda olması Güneş’in kadro planlamasını rahatlatacak.

Başkan Ertuğrul Doğan Derbi Maçını İşaret etti Başkan Ertuğrul Doğan Derbi Maçını İşaret etti

Başakşehir Maçı Öncesi Güneş’in Eli Güçlendi
Sakatlık problemlerini büyük ölçüde atlatan Trabzonspor’da, Şenol Güneş’in morali yüksek. Kondisyon yüklemeleri ve bireysel eksikliklerin giderilmesi sayesinde takımın performans seviyesinin artması bekleniyor. Tecrübeli teknik direktör, milli ara sonrası daha güçlü bir Trabzonspor ile lige odaklanmayı hedefliyor.

Başakşehir Maçı Öncesi Umut Veren Gelişmeler
Trabzonspor, sakat oyuncuların geri dönüşüyle moral bulurken, Başakşehir maçı öncesi eksiklerin azalması teknik ekip için büyük bir avantaj sağladı. Güneş’in yüzünün gülmesi, hem kulüp içinde hem de taraftarlar arasında olumlu bir hava yaratmış durumda.

Muhabir: AYTEKİN AKAY