Hücum organizasyonlarının zayıf olduğunu, basit top kayıpları yaşandığını ve gol yemelerinin yanı sıra daha fazla gol de yiyebileceklerini ifade etti.


Maçın son bölümünde bazı pozisyonlar bulmalarına rağmen oyunun genel anlamda Trabzonspor’un alışık olduğu tarzda olmadığını belirten Güneş, takımının hücumda baskı yapmadığını ve savunmada yetersiz kaldığını dile getirdi. Özellikle sakatlıktan dönen oyuncuların performansının daha iyi olduğunu vurgulayan Güneş, diğer oyuncuların ise beklenen performansı sergileyemediğini belirtti.

Şenol Güneş ile adeta yeniden kendini bulan Umut Bozok’tan mutlusu yok Şenol Güneş ile adeta yeniden kendini bulan Umut Bozok’tan mutlusu yok

Güneş, oyuncuların kalitesini bildiğini ancak kendilerini değiştirmeleri gerektiğini ifade ederek, takım olarak bu değişim sürecinde oyunculara yardımcı olacaklarını söyledi. "Takımı kendi haline bıraksan zaten 4 puan alır" diyerek, takımın mevcut durumunu eleştiren Güneş, bu sonuçların ne kendisine ne de takıma yakışmadığını belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN