Güneş, Draguş’un çok yönlü bir futbolcu olduğunu ve santrafor, sağ açık ya da sol açık pozisyonlarında oynayabilecek kapasitede olduğunu belirtti. Ancak oyuncunun saha içinde dağınık oynadığını ve büyük takımda bu tür hataların tolere edilemeyeceğini ifade etti. Güneş, "Draguş yetenekli bir oyuncu ama bu yeteneğini yanlış kullanıyor. Pas vermesi gereken yerde koşuyor, koşması gereken yerde ise pas atıyor. Bu tür yanlışlar hem kendi oyununa hem de takıma zarar veriyor," dedi.

GELİŞMEYE AÇIK AMA VERİMLİ DEĞİL

Denis Draguş ile birlikte Muhammed Cham ve Cihan Çanak gibi diğer genç oyuncuların da yetenekli olduklarını belirten Güneş, bu oyuncuların potansiyellerini yeterince verimli kullanamadıklarını söyledi. Güneş, "Umut ışığı veriyorlar ama henüz verim sağlayamıyorlar," diye ekledi. Teknik adam, oyuncuların zamanla bu hataları düzelterek daha iyi performans sergileyeceklerine inandığını belirtti.

Güneş, takımın genel olarak bir rehavet içerisinde olduğunu ve hataları düzeltmek için sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

TFF'den Vefa: 2024-2025 Sezonu 'Şamil Ekinci Sezonu' Olarak Adlandırıldı TFF'den Vefa: 2024-2025 Sezonu 'Şamil Ekinci Sezonu' Olarak Adlandırıldı

Kaynak: KUZEY ERKSPRESS